COVID-19 Update: A message to our Customers, Partners, and SALTO Systems Community. Read more.

Hårdvara

Välkommen till SALTO KS hårdvaruportfölj. Din SALTO KS anläggning består av smarta lås, IQs, i vissa fall repeaters och taggar.

Get a quoteCustomize your Salto electronic door lock

Gå direkt till

Smart LocksTagIQRepeater

XS4 ELEKTRONISK DÖRRBLADSLÄSARE

BESKRIVNING

Med en stor produktportfölj, passar XS4 Elektroniska dörrbladsläsare i nästan alla dörrar, även smalprofil. De kan i vissa fall även användas tillsammans med nödutrymningsbeslag. Helt trådlöst och kompatibelt med de flesta av de Europeiska, Skandinaviska och ANSI låskistor.

PRODUKTER

XS4 Geo Cylinder

BESKRIVNING

Ett brett utbud av elektroniska cylindrar designade för att passa dörrar där montage av en elektronisk dörrbladsläsare ej är möjlig eller krävs. Helt trådlös och finns med ett stort utbud av modeller för olika cylinderuttag.

PRODUKTLINJE

XS4 VÄGGLÄSARE

BESKRIVNING

SALTO KS Väggläsare innefattar det moderna designspråket för XS4 2.0 produktlinjen. I kombination med SALTO KS kontrollenhet, är det förlängningen av SALTO passersystem till alla dörrar där inte fristående läsare kan monteras, till exempel grindar, hissar, skjutdörrar för att ge din fastighet en komplett säkerhetslösning.

PRODUKTLINJE

Tag

Du kan alltid använda din mobiltelefon för att låsa upp dörrar, men som ett val kan du alltid ha tagg. En tagg är en fysisk enhet (en kontaktfri knapp) baserad på RFID. Med ett inbyggt säkert chip görs öppning genom att presentera taggen för läsaren.

En tagg ersätter en nyckelring och ger åtkomst till anställda, gäster eller städpersonal när det är lämpligt för dem att ha tillträde. Koppla enkelt en användare till en tagg och ställ in när och var den ger passagerättighet.

DETALJER

IQ

IQ'n är den centrala enheten i din anläggning. Den tar emot alla ändringar och inställningar från SALTO KS applikationen och säkerställer att alla lås är uppdaterade på sekunden ändringar görs. IQ'n agerar hjärna i din anläggning, ansluter dina trådlösa lås till molnet och kan utökas med repeater vid behov.

BESKRIVNING

Ansluter till molnet via:

  • - Mobil dataanslutning 3G/4G (via USB) - bakåtkompatibel med 3G/2G
  • - Wi-fi
  • - Ethernet kabel

Detaljer

Repeater

En repeater är en förlängning av räckvidden från en IQ då signalen inte räcker hela vägen fram till låset. Max sex repeaters kan anslutas till en IQ, antingen direkt till IQ'n eller max tre i följd efter en IQ.

DETALJER